Behandling2020-10-13T15:27:22+02:00

Trygg och säker behandling

Smärtfri behandling och förhöjd livskvalitet – ökad rörlighet, balans och funktion i hela kroppen.

Se våra priser
Boka en tid

Första besöket hos oss

När du kommer till vår klinik första gången, tas du emot av vår sekreterare som skriver ner grundläggande information om dig. Du får fylla i ett hälsoformulär som hjälper oss att få så mycket information som möjligt om ditt hälsotillstånd.

Patientens hälsa är det allra viktigaste för våra kiropraktorer. Vid första besöket utför kiropraktorn en grundlig undersökning och diagnostisering för att få fram var problemet verkligen ligger. Deras erfarenhet visar att problemets kärna ofta inte är där man har mest ont.

Med kiropraktik som behandling

Vi får neuro-muskelskelettsystemet att fungera på en högre nivå genom att återskapa en bra funktion mellan signalerna från hjärnan till kroppen och tvärtom.

Det gör vi genom att återställa normal funktion i ryggradens leder samt i armar och ben. Dessa får tillbaka sin rörlighet med hjälp av exakta handgrepp och justeringar.

Från och med andra besöket är behandlingarna skräddarsydda och anpassade efter dina behov beroende på vad man hittat under diagnostiseringen.

Behandling som inte gör ont

Din trygghet är viktig för oss

Vår erfarenhet med närmare 45 år i branschen ger dig trygghet. Dina specifika behov är viktiga. Vårt mål med behandlingarna är att uppnå god balans i kroppen, god funktion i nervsystemet och att rusta kroppen att motstå den dagliga stressen.

En säker behandling

När du bestämmer dig för att gå till en kiropraktor, är det tryggast för dig att välja en kiropraktor med internationellt godkänd akademisk utbildning. Dessa kiropraktorer har oftast flera specialistkompetenser så de kan hitta rätt behandling för dig.