Trygg och säker behandling

Behandlingen som ger förhöjd livskvalitet ökad rörlighet, balans, och funktion i hela kroppen.

Se våra priser
Boka en tid

Varför välja oss

När du kommer till oss första gången så får du fylla i ett hälsoformulär, och med delvis hjälp av den och olika tester skapar kiropraktorn sig en helhetsbild av ditt/dina problem. Testerna består av neurologiska, ortopediska och kiropraktiska.

Vi ser även över din historik, såsom tidigare skador och hur de uppkom, tidigare åtgärder och behandlingar med mera. Din historik med besvär / skador kan ligga till grund för det DU söker för idag. Vår erfarenhet visar ofta att problemets kärna inte är där man har mest ont. Vilket betyder att vi inte bara lägger fokus på dina nuvarande symtom utan också de problem som funnits tidigare. Det är viktigt att vi försöker få oss en bild av hur din kropps funktioner jobbar, och genom vår behandling kicka igång systemet för nerver, muskler och leder.

På så sätt startar vi en läkande process!

Hur startar vi en läkande process?

Det gör vi genom att återställa normal funktion i ryggradens leder samt i armar och ben, vilket kan påverka funktionen av muskler i närliggande områden. Dessa får tillbaka sin rörlighet med hjälp av exakta handgrepp och justeringar. Från och med andra besöket är behandlingarna skräddarsydda och anpassade efter dina behov beroende på vad man hittat under diagnostiseringen. Vi gör regelbundna tester för att se att kroppen svarar på behandlingen.

Din hälsa – vår kompetens

Din trygghet är viktig för oss

Vår erfarenhet med närmare 45 år i branschen ger dig trygghet. Dina specifika behov är viktiga. Vårt mål med behandlingarna är att uppnå god balans i kroppen, god funktion i nervsystemet och att rusta kroppen att motstå den dagliga stressen.

En säker behandling

När du bestämmer dig för att gå till en kiropraktor, är det tryggast för dig att välja en kiropraktor med internationellt godkänd akademisk utbildning. Dessa kiropraktorer har oftast flera specialistkompetenser så de kan hitta rätt behandling för dig.